Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este înlocuitorul lui De Ligt la Ajax Amsterdam! Costă mai puţin decât Răzvan Marin şi este internaţional argentinian

El este înlocuitorul lui De Ligt la Ajax Amsterdam! Costă mai puţin decât Răzvan Marin şi este internaţional argentinian
Comentarii

Matthjis de Ligt, căpitanul lui Ajax Amsterdam, este ca şi plecat din capitala Olandei. Chiar dacă nu a fost anunţată echipa la care va evolua din sezonul viitor, chiar antrenorul Erik ten Hag a confirmat că jucătorul nu va mai juca pe Johan Cruyff Arena. Olandezii i-au ales înlocuitorul.

Ajax Amsterdam va plăti 7 milioane de euro pentru un fundaş central în vârstă de doar 21 de ani. Potrivit televiziunii din Argentina TyC Sports, oficialii olandezilor au prezentat o ofertă oficială celor de la Defensa y Justicia pentru Lisandro Martinez. 

  • Martinez a fost titular în toate meciurile celor de la Defensa în campionat
  • Două goluri şi trei assist-uri a reuşit, în acest sezon, în Argentina
  • Şase milioane de euro este cota fotbalistului 

Martinez, care poate juca atât fundaş central, cât şi fundaş stânga, joacă din vara trecută la Defensa y Justicia după ce şi-a început cariera la Newell's Old Boys. Acesta a debutat în naţionala mare a "pumelor" în primăvară acestui an, în înfrângerea categorică, 1-3, cu Venezuela. 

Până acum, Ajax a oficializat trei transferuri pentru sezonul viitor. Răzvan Marin de la Standard Liege, Kik Pierie de la Heerenven şi Kjell Scherpen de la FC Emmen. 

Afla mai multe despre: ajax amsterdam 

viewscnt
Articole similare