Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este marele pariu al Botoşaniului. A dat gol la prima atingere de balon: ”Vreau să fac mare această echipă!”

El este marele pariu al Botoşaniului. A dat gol la prima atingere de balon: ”Vreau să fac mare această echipă!”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Dinamo, în primul meci al etapei a XXII-a a Ligii I.

La chiar prima atingere de balon, George Cîmpanu a marcat golul decisiv în partida cu Dinamo. Noul puşti minune al moldovenilor a tras concluziile la finalul jocului: ”Mă bucur în primul rând că echipa a câştigat şi mă bucur că am intrat şi chiar la prima atingere de minge am reuşit să şi marchez” a spus Cîmpanu la finalul meciului.

El i-a mulţumit antrenorului său pentru încerederea acordată: ”Mă bucur foarte mult că domnul Marius are încredere în mine, că am intrat şi mi-am făcut treaba” a mai spus Cîmpanu. Extrem de echilibrat în discurs, foarte aşezat şi cu picioarele pe pământ, puştiul Botoşaniului are o promisiune pentru fanii echipei sale: ”Când vii la o echipă mare, de la un anumit nivel, îţi doreşti să progresezi. Eu muncesc zi de zi, îmi doresc foarte mult şi sper ca într-o zi să fac mare Botoşaniul. Ne luptăm până la capăt, eu cred în şansele noastre şi sunt sigur că, la finalul sezonului, 100% vom fi acolo.” a încheiat George Cîmpanu.

Afla mai multe despre: george cîmpanu 

viewscnt
Articole similare