Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este Mattia Montini, noua senzaţie a lui Rednic. Când a marcat ultimul hattrick din carieră: ”Dacă joacă mereu împotriva mea, e golgheter”

El este Mattia Montini, noua senzaţie a lui Rednic. Când a marcat ultimul hattrick din carieră: ”Dacă joacă mereu împotriva mea, e golgheter”

Dinamo București

Comentarii

Mattia Montini a marcat un hattrick în derby-ul Dinamo-Universitatea Craiova. De când a venit în România, italianul de 26 de ani are 4 goluri pentru Dinamo. Una dintre reuşitele de azi a fost senzaţională

UPDATE: La conferinţa de presă de după Dinamo - Craiova 0-3, Devis Mangia a vorbit despre Montini. ”Data trecută mi-a dat un hattrick şi mi-a furat titlul în Italia. Acum a jucat iar şi mi-a dat trei goluri. Dacă ar juca mereu împotriva mea ar fi golgheter”.

Montini, protagonistul transferului anunţat în exclusivitate de Telekom Sport pe 6 noiembrie a făcut sâmbătă, contra Craiovei, probabil cel mai bun meci din cariera sa.

Montini s-a născut la Frosinone în februarie 1992. Şi-a făcut junioratul la AS Roma, dar cariera sa nu a evoluat conform propriilor aşteptări. Vârful de 1.75 s-a perindat  pe la echipe mai puţin cunoscute ca FeralpiSalo, Citadella, Juve Stabia, Arezzo sau Monopoli, dar şi la formaţii ceva mai populare precum Livorno, Benevento sau Bari. 

La Roma Primavera, Montini a fost coechipier cu actualul fotbalist al Romei, Alessandro Florenzi, dar şi cu Stoian sau Pigliacelli, portarul căruia i-a marcat sâmbătă 3 goluri.

Fost campion cu echipa Primavera a lui AS Roma, Montini a marcat în finala câştigată de echipa de juniori a romanilor o ”triplă”. El poate evolua ca aripa stânga sau dreapta, dar şi ca atacant central.

Mattia Montini a bifat o selecţie la echipa naţionala Under 20 a Italiei, unde a evoluat alături de de fotbalişti ca Lorenzo Insigne, Alessandro Florenzi sau Nicolao Dumitru.

Ultimul hattrick marcat de Mattia Montini în cariera sa datează din 2011, atunci când italianul îmbrăca tricoul echipei de tineret a Romei. Montini a punctat de trei ori în duelul cu Varese, o formaţie pe care o antrena Devis Mangia, actualul tehnician al Universităţii: ”Am pierdut un campionat de tineret în faţa lui, în Italia. E un jucător de calitate. Anul trecut, când a început sezonul m-am gândit la un transfer al lui Montini. Pe acea poziţia a fost una dintre vreo zece opţiuni”, a declarat Devis Mangia la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Dinamo, din etapa a 20-a a Ligii 1 Betano.

Afla mai multe despre: mattia montinidinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare