Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este noua perlă a catalanilor. Cine l-a surprins plăcut pe Koeman în perioada de pregătire

El este noua perlă a catalanilor. Cine l-a surprins plăcut pe Koeman în perioada de pregătire 
galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barca a început meciurile amicale şi, totodată, perioada de pregătire de vară.

Potrivit presei spaniole, trei jucători tineri i-au atras atenţia lui Ronald Koeman, antrenorul formaţiei catalane. Toţi trei rămân în atenţia primei echipe, iar unul dintre ei are chiar şanse să urce la nivelul lotului A.

Nico Gonzalez este unul dintre ei. Mijlocaşul central este un fotbalist cu o tehnică individuală excelentă şi care a impresionat profund în această vară.

Noua achiziţie, Yusuf Demir, pare al doilea jucător care i-a atras atenţia lui Koeman. O extremă stânga care joacă pe picior invers, dar care produce pericol, de fiecare dată când are mingea la picior. Este un jucător extrem de tehnic, care va rămâne cel mai probabil la echipa secundă a clubului.

Pe de altă parte, Gavi (n.r Pablo Martin Paez Gavira)  este numele care a impresionat cel mai mult în această perioadă de pregătire şi care ar putea face saltul la prima echipă. ”Koeman îl place foarte mult. Este impresionat de el, iar calitatea sa tehnică a făcut deja diferenţa în meciurile amicale” scrie presa iberică despre noua perlă a catalanilor. 

Afla mai multe despre: ronald koemanbarcelonagavi 

viewscnt
Articole similare