Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este „noul” Mirel Rădoi al fotbalului românesc! „Nu am vrut să o spun până acum, dar când mă uit la el, mă regăsesc pe mine”

El este „noul” Mirel Rădoi al fotbalului românesc! „Nu am vrut să o spun până acum, dar când mă uit la el, mă regăsesc pe mine”

Fotbal intern

Comentarii

Mirel Rădoi, directorul sportiv al reprezentativei U21, crede că Vladimir Screciu (18 ani), proaspăt transferat în Belgia, la Genk, este un fotbalist care i se aseamănă ca stil de joc.

„E un jucător pe care eu îl apreciez şi îl admir foarte mult. Nu e o întâmplare că a fost transferat pentru o asemenea sumă. E un fotbalist cu reale calităţi şi poate fi jucător de echipa naţională. Sincer, se aseamănă cu mine ca stil de joc.

Nu am vrut să o spun până acum, ca să nu pun presiune în vreun fel pe el. Dar când mă uit la el mă regăsesc şi eu de foarte multe ori” - a spus Mirel Rădoi. 

Vlad Screciu a semnat, marţi, un contract valabil trei ani cu Genk, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Conform informaţiilor TelekomSport.ro, CS Universitatea Craiova a primit două milioane de euro şi ar urma să mai încaseze 500.000 de euro, în funcţie de performanţele avute de Screciu la noua echipă.

Screciu se desparte de CS Universitatea Craiova, echipă în tricoul căreia şi-a făcut debutul în Liga 1 şi pentru care a strâns 44 de meciuri în toate competiţiile, dintre care 28 în sezonul trecut. Debutant la doar 16 ani, opt luni şi 19 zile, Screciu a devenit primul jucător născut după 2000 care a jucat în Liga 1. Se întâmpla pe 3 octombrie 2016, cu ocazia unui meci cu FCSB.

 

Afla mai multe despre: mirel radoivladimir screciucraiovaromania 

viewscnt
Articole similare