Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"El este noul Sergio Ramos de la Real Madrid!" Fotbalistul care poate scrie istorie pe Santiago Bernabeu

"El este noul Sergio Ramos de la Real Madrid!" Fotbalistul care poate scrie istorie pe Santiago Bernabeu galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Diego Forlan, fostul mare internaţional uruguayan, l-a lăudat pe Federico Valverde, noul star de pe Santiago Bernabeu.

În declaraţii exclusive făcute pentru Radio Marca, Diego Forlan l-a lăudat pe compatriotul său, Federico Valverde, actual jucător al echipei Real Madrid.

Deşi a jucat pentru Atletico Madrid, rivala locală a Realului, Forlan se bucură că Los Blancos au descoperit în tânărul Valverde, un fotbalist pentru istoria acestui club: "Are toate calităţile să reuşească la cel mai înalt nivel" crede Forlan.

"Nu mă surprinde creşeterea sa. Are încredere in el, este deja foarte matur şi a devenit un fotbalist pe care fanii Realului îl adoră şi de care sunt convins că se vor bucura foarte mult timp. Eu aş risca să spun că Real Madrid are acum un nou Sergio Ramos. Cred că poate reprezenta pentru linia de mijloc a Realului, ceea ce reprezintă Sergio pentru defensiva lor acum. Este bine că şi-a dat rapid seama unde joacă şi asta îl ajută foarte mult. Ştim ce calităţi are, şi din fericire, clubul îl apreciază foarte mult" a mai declarat Diego Forlan pentru Radio Marca.

La 21 de ani, Valverde este deja cotat la 60 de milioane de euro şi a reuşit să-l scoată din primul 11 pe Luka Modric, fostul deţinător al Balonului de Aur. Fotbalistul are contract pentru încă cinci sezoane cu Real Madrid, iar conducerea clubului blanco i-a oferit un nou acord, în ciuda crizei de la nivel mondial. Un salariu care îi creşte şi clauza de reziliere a contractului său cu gruparea de pe Santiago Bernabeu, până la 500 de milioane de euro!

  • 32 de meciuri are Federico Valverde în actuala stagiune
  • A marcat două goluri şi a reuşit 6 pase de gol pentru formaţia blanco în 2068 de minute disputate în toate competiţiile

Afla mai multe despre: federico valverdediego forlan 

viewscnt
Articole similare