Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EL este omul de afaceri arab care ar urma să o preia la Dinamo: ”Va veni la Bucureşti cu avionul dânsului”

EL este omul de afaceri arab care ar urma să o preia la Dinamo: ”Va veni la Bucureşti cu avionul dânsului”

Dinamo București

Comentarii

Numele şeicului care ar urma să o preia pe Dinamo este Abdul Jabbar Al Sayegh, un om de afaceri din Emiratele Arabe Unite. Acesta are afaceri în petrol şi este preşedintele companiei Noor Capital.

Gazeta Sporturilor susţine că un om de afaceri din Emiratele Arabe ar urma să o preia pe Dinamo. Intermediar este Adrian Thiess, cel care a fost în vizită în Dubai şi a discutat cu acesta. Potrivit sursei citate, cel interesat de preluarea lui Dinamo este Abdul Jabbar Al Sayegh, un milionar cu afaceri în petrol. De asemenea, acesta conduce compania Noor Capital.

Adrian Thiess susţine că Abdul Jabbar Al Sayegh va veni la Bucureşti în următoarele zile, dar numai după ce va fi semnat un acord între Ionuţ Negoiţă şi Nicolae Badea:

”Şeicul şi-a anunţat disponibilitatea de a veni la Bucureşti după ce se va semna acordul între toate părţile care reprezintă această vânzare. Va veni cu avionul dânsului. Se va întâlni cu domnul Nicolae Badea, nu înainte de a avea un acord semnat pregătit de avocaţii dânsului. Va da un interviu unui singur post de televiziune, de aproximativ 10 minute. Va lua masa împreună cu Negoiţă şi Badea, după care va părăsi România”, a declarat Adrian Thiess pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1adrian thiessabdul jabbar al sayegh 

viewscnt
Articole similare