Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este pariul lui Corneliu Papură pentru noul sezon: "Să sperăm că va face aceeaşi carieră ca Essien, la Real Madrid şi la Chelsea!"

El este pariul lui Corneliu Papură pentru noul sezon: "Să sperăm că va face aceeaşi carieră ca Essien, la Real Madrid şi la Chelsea!"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, i-a oferit unui puşti de 16 ani şansa de a debuta, în minutele de final ale meciului cu Sabail, din primul tur preliminar al Europa League.

În minutul 90, Ştefan Baiaram i-a luat locul lui Bogdan Vătăjelu, tânărul mijlocaş debutând astfel la nivel profesionist.

"Este un lucru bun pentru tinerii noştri, important este ca ei să confirme. În ceea ce priveşte cariera tânărului jucător pe care l-am debutat în acest meci, să sperăm că el va reuşi să facă aceeaşi cariera ca Essien, la echipele la care a jucat Essien", a declarat Corneliu Papură.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa azeră Sabail, în prima manşă a turului 1 preliminar al Ligii Europa.

"Cred că am dominat jocul şi am meritat pe deplin victoria, cred că puteam să înscriem mult mai multe goluri, ne-am creat ocazii mari. O atitudine bună a băieţilor mei, este prima victorie în cupele europene după 26 de ani a clubului nostru. Suntem cu toţii bucuroşi.

În momentul în care am înscris trei goluri în deplasare, avem prima şansă de a ne califica, nu văd altă opţiune. Cel mai important este să rămânem concentraţi. Am ratat mult, dar sper ca pe viitor să fim mai atenţi în faţa porţii", a adăugat Corneliu Papură.

Afla mai multe despre: papura 

viewscnt
Articole similare