Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este portarul din Liga 1 care şi-a păstrat de cele mai multe ori poarta imaculată în acest sezon

El este portarul din Liga 1 care şi-a păstrat de cele mai multe ori poarta imaculată în acest sezon

Superliga

Comentarii

Campionatul intern are o serie de portari de foarte bună calitate. Fie că sunt români, fie că sunt de altă naţionalitate, numele cele mai importante din campionat au confirmat în sezonul 2018-2019 din prima divizie.

Portarul Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli este portarul care şi-a păstrat de cele mai multe ori poarta imaculată în acest sezon. În 7 meciuri, italianul nu a încasat gol de la adversarii săi şi are un procentaj de 43.8% raportat la meciurile jucate.

Al doilea clasat este lituanianul Giedrius Arlauskis, care nu a primit gol în 6 meciuri. El a fost în sezonul trecut imbatabil în 11 partide fiind cel mai bun portar al campionatului 2017-2018.

Gaz Metan (fosta echipă a lui Mihai Teja) şi FCSB (noua echipă a lui Teja) sunt la egalitate la acest capitol, dar portarul medieşenilor, Răzvan Pleşca are trei meciuri mai puţin jucate decât Bălgrădean, cu toate că amândoi şi-au păstrat poarta imaculată în 6 partide.

Şi tânărul portar de la Sepsi Sf. Gheorghe, Roland Niczuly, a reuşit aceeaşi performanţă, în timp ce portarul Concordiei Chiajna, Alexandru Greab nu a primit gol în 5 partide. Procentajul său este însă cel mai bun din Liga 1. Greab a apărat în 7 meciuri, iar în 5 dintre ele şi-a păstrat poarta imaculată, având un procentaj de 71,4%. 

Afla mai multe despre: mirko pigliacellialexandru greabroland niczuly 

viewscnt
Articole similare