Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este portarul pe care Gigi Becali îl aduce la FCSB. Detaliile mutării şi ce se întâmplă cu Andrei Vlad

El este portarul pe care Gigi Becali îl aduce la FCSB. Detaliile mutării şi ce se întâmplă cu Andrei Vlad

FCSB

Comentarii

FCSB îl va transfera pe Răzvan Pleşca, actualul portar de la Gaz Metan Mediaş. Goalkeeper-ul în vârstă de 36 de ani va ajunge la gruparea roş-albastră din vară.

Răzvan Pleşca este numele ales de Gigi Becali şi Mihai Teja pentru poarta roş-albaştrilor. Portarul care a impresionat şi în prima parte a sezonului sub comanda lui Teja la Mediaş va deveni rezerva de portar a vicecampionilor, acolo unde titular rămâne Cristi Bălgrădean.

Andrei Vlad, al doilea portar din lotul FCSB în acest moment va fi împrumutat de roş-albaştrii pentru a căpăta experienţă. Cel mai probabil, tânărul portar va merge tot la o formaţie din Liga 1, nefiind exclusă chiar varianta Gaz Metan Mediaş.

La începutul lunii ianuarie, în exclusivitate pentru Telekom Sport, Răzvan Pleşca a vorbit deschis despre interesul formaţiei patronate de Gigi Becali: "Mă onorează faptul că o echipă mare ca Steaua (n.r. - FCSB) e interesată de mine, la vârsta pe care o am. Mai multe detalii nu cunosc, sunt în vacanţă, nu am discutat cu nimeni despre un posibil transfer, doar am văzut ce a aparut în presă", a declarat Răzvan Pleşca pentru Telekom Sport.

Născut la Arad, pe 25 noiembrie 1982, Pleşca este unul dintre veteranii postului de portar în Liga 1. A revenit la Mediaş în iunie 2016, după un periplu la FC Botoşani. De-alungul timpului a mai jucat pentru formaţiile Politehnica Iaşi şi FC Naţional. Pleşca măsoară 1.88 cm şi în tricoul medieşenilor a avut prestaţii foarte apreciate în prima parte a campionatului. L-a făcut chiar pe Alexandru Mitriţă, golgheterul Craiovei, să-l felicite la finalul meciului direct: ”Îl felicit pe acel bătrân din poartă, a apărat toate mingile” a declarat la microfonul Telekom Sport Mitriţă, după U Craiova - Gaz Metan 2-0.  

Afla mai multe despre: răzvan pleşcagigi becalifcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare