Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este principalul pericol pentru poarta României! Cine este noul star al Macedoniei de Nord

El este principalul pericol pentru poarta României! Cine este noul star al Macedoniei de Nord
Comentarii

Aleksandr Trajkovski a rămas principala ”gură de foc” a macedonenilor, după ce naţionala lui Blagoja Milevski a pierdut mai mulţi jucători importanţi.


Goran Pandev, Ivan Trichovski şi Krste Velkovski s-au retras din naţionala Macedoniei de Nord, în timp ce Ilija Nestorovski (Udinese) este accidentat şi nu face parte din lotul echipei pentru duelul cu România.

Astfel, Aleksandar Trajkovski pare să fie principalul pericol pentru poarta tricolorilor.

Atacantul în vârstă de 29 de ani joacă la Aalborg, acolo unde a fost cedat de Real Mallorca, formaţie de care aparţine. Până la 29 de ani, Trajkovski a marcat de 18 ori pentru prima reprezentativă, în 65 de partide.

Fotbalistul crescut la Cementarnica, a mai trecut în cariera sa pe la Inter Zapresic, Zulte Waregem, Mechelen şi Palermo. În Italia a bifat cea mai bună perioadă a cariere sale, evoluând 44 de meciuri în Serie A şi alte 69 în Serie B. A marcat în total 20 de goluri pentru Palermo, înainte de transferul la Mallorca, în stagiunea 2019-2020.

Trajkovski a jucat 17 meciuri în La Liga pentru Mallorca, fără să marcheze şi alte 11 meciuri în liga a doua, marcând un singur gol. Aalobrg l-a transferat sub formă de împrumut pentru actuala stagiune. În 2021, Trajkovski a marcat trei goluri pentru Macedonia de Nord, unul dintre ele, la Bucureşti, pe Arena Naţională. Celelalte două goluri au fost marcate tot în preliminarii, contra Liechtenstein-ului.

Afla mai multe despre: aleksandr trajkovski 

viewscnt
Articole similare