Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este singurul antrenor peste care Gigi Becali nu a intervenit: ”Atunci nu avea acces la echipă!”

El este singurul antrenor peste care Gigi Becali nu a intervenit: ”Atunci nu avea acces la echipă!”

FCSB

Comentarii

Mirel Rădoi a dezvăluit în cadrul emisiunii Marius Tucă Show că Gigi Becali nu reuşea să-i facă echipa lui Cosmin Olăroiu.

Chiar dacă în prezent, Gigi Becali pare că face şi desface la FCSB, latifundiarul din Pipera nu a fost mereu aşa. S-a lovit de bariera Victor Piţurcă, antrenor care atunci când simţea influenţa lui Gigi Becali aleagea să renunţe la proiectul său de la Steaua (FCSB).

În schimb, Cosmin Olăroiu pare să fie singurul nume care a reuşit să lucreze cu Gigi Becali, dar şi să-i evite implicarea directă la echipa sa.

A dezvăluit-o Mirel Rădoi în cadrul emisiunii Marius Tucă Show: ”Eu nu am cum să ştiu şi, dacă îi spunea, atunci nu avea acces total la echipă. Oli îl mai păcălea. Naşul (n.r. - Gigi Becali) îi spunea <<Vreu să joace Mirel >>. El îi zicea <<Da, da>>. Apoi, cu o zi înainte, îi spunea <<Nu mai poate juca Mirel, că l-a lovit Dică, l-a accidentat>>. Nu avea de unde să ştie el atunci” a mărturisit Mirel Rădoi, actual selecţioner al României, la Marius Tucă Show.

Actualul antrenor de la Jiangsu Suning a pregătit-o pe Steaua Bucureşti în 2006-2007, dar şi în 2002. De numele său se leagă uriaşa performanţă de a duce o echipă din România până în semifinalele Cupei UEFA, actuala UEFA Europa League. Olăroiu a cucerit un titlu cu echipa lui Gigi Becali, dar şi o Supercupă a României. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare