Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri făcute de CFR în această iarnă: ”Este un pas foarte important!”

El este unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri făcute de CFR în această iarnă: ”Este un pas foarte important!”

Superliga

Comentarii

Mihai Bordeianu este unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri făcute de CFR Cluj în această iarnă. Mijlocaşul de 26 de ani a venit de la FC Botoşani, contra sumei de 200.000 de euro. Bordeianu spune că se simte împlinit.

CFR Cluj şi-a continuat campania de achiziţii cu o alegere surprinzătoare la prima vedere. Fosta campioană a României l-a luat pe Mihai Bordeianu, un mijlocaş central de 26 de ani care n-a ieşit niciodată în evidenţă în perioada de transferuri. Însă Dan Petrescu a fost mulţumit de felul în care Bordeianu a jucat în acest sezon şi a considerat că o poate ajuta pe CFR Cluj să iasă campioană.

Mijlocaşul de 26 de ani îşi doreşte acelaşi lucru. Bordeianu spune că a considerat că FC Botoşani este o rampă de lansare şi şi-a atins scopul odată cu transferul la CFR Cluj, unde speră să facă performanţă:

”Un pas foarte important, mai ales că e club mare, cu tradiţie în fotbalul românesc, care tot timpul îşi propune să câştige trofee. E o împlinire personală pentru mine, momentan. Mă bucur că am ajuns la CFR Cluj, vreau să demonstrez încrederea dată. Pentru mine, Botoşani a fost o rampă de lansare. Tot timpul echipele mici, când joacă contra echipelor mari, îşi propun să îi încurce, să câştige, joci cu mai multă dăruire, cu mai multă voinţă”, a declarat Bordeianu.

Afla mai multe despre: fc botosanimihai bordeianuliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare