Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este "urmaşul" lui Luis Suarez. Barcelona insistă pentru noua senzaţie a fotbalului european. Preţul - 60 milioane de euro

El este "urmaşul" lui Luis Suarez. Barcelona insistă pentru noua senzaţie a fotbalului european. Preţul - 60 milioane de eurogalerie foto

Fotbal

Comentarii

Barcelona a trimis, deja, o telegramă celor de la PSV Eindhoven pentru a cere o situaţie clară a celui mai în vogă fotbalistului olandez al momentului, atacantul Donyell Malen.

În acest început de sezon, Malen are 17 goluri înscrise în 22 partide oficiale, disputate în Eredivisie, calificări Liga Campionilor şi Europa League, grupele Europa League, Supercupa Olandei şi echipa naţională a Olandei. În consecinţă, cota sa de piaţă a explodat pur şi simplu: de la 7 la 18 milioane de euro. În plus, Malen are de partea sa tinereţea. La doar 20 de ani, oricare club îşi doreşte semnătura lui Malen trebuie să plătească o sumă cel puţin dublă cotei sale de piaţă.

Nu mai este niciun secret că Barcelona este în căutarea unul "nouar", care să-l suplinească pe Luis Suarez la nevoie, ajuns şi el la 32 de ani. Dacă în vară l-a ratat pe sârbul Luka Jovic, cel care a semnat cu Real Madrid, formaţia de pe Nou Camp şi-a îndreptat atenţia către Donyell Malen, cel care şi-a făcut junioratul la Arsenal Londra. Pe lista scurtă a atacanţilor pe care oficialii Barcelonei o deţin, Malen este primul.

Donyell Malen este urmărit de Barca încă de sezonul trecut, dar ce le-a atras atenţia în mod deosebit este forma extraordinară pe care acesta o traversează în momentul de faţă. A devenit titular în echipa naţională a Olandei, pentru care a şi marcat o dată (victorie 3-1 cu Irlanda de Nord). Acesta este monitorizat meci de meci şi cu siguranţă este un jucător pe placul conducătorilor Blaugrana, versatil, rapid, marcat, care poate juca în orice zonă a atacului.

El este "urmaşul" lui Luis Suarez. Barcelona insistă Donyell Malen 

Oficialii celor de la PSV au răspuns prompt cererii Barcelonei şi au anunţat că sunt gata să se despartă de Malen pentru suma potrivită - 60 de milioane de euro. În afara celor de la Barcelona, dau târcoale şi emisarii celor de la Arsenal. Rămâne de văzut care dintre cele două cluburi este dispus să ofere aceasstă sumă.

Barcelona va încerca să aducă un "urmaş" pentru Luis Suarez, care să crească în umbra campionului uruguayan, iar când acesta va decide să se retragă, să-i preia atribuţiunile. Acest lucru se poate întâmpla şi cu tânărul Donyell Malen, dacă acesta va accepta statutul de "star în devenire", dominat de ambiţia şi nerăbdarea de a arătat tot ce ştie să creeze pe terenul de fotbal.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare