Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este următorul jucător care va pleca de la Liverpool. Ar putea să joace tot în Premier League

El este următorul jucător care va pleca de la Liverpool. Ar putea să joace tot în Premier League

Liverpool

Comentarii

Alex Oxlade-Chamberlain ar putea pleca în iarnă de la FC Liverpool, anunţă presa britanică.

Oficialii lui Liverpool ar fi fost deja înştiinţaţi de către fotbalist că nu se simte bine pe Anfield şi că îşi doreşte să rezolve cât mai rapid situaţia sa.

Oxlade-Chamberlain s-ar putea întoarce la Arsenal

Fotbalistul englez prinde din ce în ce mai puţine minute şi, în plus, are oferte din Premier Leauge, mai multe cluburi fiind interesate de serviciile sale. Printre ele, Arsenal, Leicester sau West Ham United, scrie The Sun.

Oxlade este unul dintre jucătorii foarte bine plătiţi din lotul echipei lui Klopp, depăşind potrivit presei britanice, jucători ca Andy Robertson, Diogo Jota, Sadio Mane sau Joe Gomez. Chiar dacă salariul său este unul destul de mare, randamentul său nu pare să corespundă.

Din acest motiv, Liverpool nu s-ar opune unei vânzări a jucătorului în iarnă, atât timp cât oferta pentru club şi fotbalist va fi avantajoasă, mai notează presa britanică.

În vârstă de 28 de ani, Alex Oxlade-Chamberlain este cotat la 18 milioane de euro şi mai are contract până în iunie 2023. El a crescut la Southampton şi a fost achiziţionat de Liverpool de la Arsenal, pentru 38 de milioane de euro.  A marcat de 14 ori în 109 meciuri pentru ”Cormorani” şi are un total de 17 goluri şi 27 de pase decisive în cariera sa, în cele 211 meciuri disputate în Premier League.

Afla mai multe despre: alex oxlade-chamberlain 

viewscnt
Articole similare