Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este următorul transfer al lui Dinamo! Jose Mourinho l-a debutat la Real Madrid într-un meci din La Liga. Ronaldo marcase un hattrick

El este următorul transfer al lui Dinamo! Jose Mourinho l-a debutat la Real Madrid într-un meci din La Liga. Ronaldo marcase un hattrickgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Noii patroni de la Dinamo, spaniolii reprezentaţi de Pablo Cortacero, au luat avânt pe piaţa transferurilor. S-au înţeles de principiu cu portarul spaniol legitimat la Middlesbrough, Tomas Mejias Osorio (31 de ani) şi, conform informaţiilor din presa engleză, urmează să se alăture clubului din "Ştefan cel Mare".

Dinamo a întâmpinat mari probleme în defensivă, în ultimele sezoane, iar patronii spanioli vor să formeze o linie de apărare doar din fotbalişti care au trecut prin fotbalul spaniol. Cam greu de realizat, dar s-au pus în mişcare primele rotiţe. Au fost transferaţi cei doi fundaşi laterali, Isma Lopez (Tenerife) şi Alejandro Gonzalez (Mirandes), iar următorul pe listă este portarul celor de la Middlesbrough, Tomas Mejias Osorio.

Englezii de la "TheNortherEco" anunţă că Mejias s-ar fi înţeles cu Dinamo asupra transferului şi, chiar dacă mai avea un an de contract cu Middlesbrough, nu va mai rămâne pe "Riverside Stadium". Impresarii lui Mejias s-au întâlnit cu reprezentanţii lui Dinamo, iar mutarea ar urma să se realizeze dintr-un moment în altul.

Informaţia a fost confirmată şi de GSP.ro, care anunţă că Mejias a semnat, deja, un contract pe doi ani cu Dinamo şi că va avea unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1 - 20.000 de euro pe lună.

Tomas Mejias este un portar de 1,95, născut pe 30 ianuarie 1989 la Madrid. A început fotbalul la o echipă locală din Spania, CD Coslada, apoi a fost descoperit de scouterii celor de la Real Madrid, în 2001, şi a fost transferat. Au urmat opt ani sub tricoul madrilenilor, timp în care a evoluat pentru toate grupele de juniori ale clubului: U17, U18, Real Madrid C, Real Madrid Castilla.

În 2011, pe vremea când avea doar 22 de ani, Mejias a debuta în La Liga sub comanda portughezului Jose Mourinho. A bifat ultimele şase minute din victoria Realului din Madrid, scor 4-0, în faţa celor de la Getafe. În acea partidă, Mejias l-a înlocuit pe Adan. Golurile Realului au fost marcate în acel meci de Cristiano Ronaldo - hattrick şi Karim Benzema.

În sezonul 2012/2013, Tomas Mejias a fost portarul titular al acelor de la Real Madrid Castilla, în liga a doua din Spania, unde a apărat în 26 de partide, încasând 37 de goluri. 

Nu a mai aşteptat o a doua şansă între buturile primei echipei şi a luat drumul Angliei, către Middlesbrough. Au urmat trei sezoane în care a fost doar rezervă şi s-a ales cu o medie de 5 meciuri pe sezon. 

În 2016/2017 a fost împrumutat în La Liga 2, la Rayo Vallecano, însă avea să joace doar 2 meciuri în tot sezonul. Se întoarce la Middlesbrough, unde face din nou tuşa un sezon.

În 2018/2019 este din nou împrumutat, de data aceasta în Cipru, la Omonia Nicosia. Are parte de cele mai multe partide într-un sezon, de la Real Madrid Castilla, din 2012/2013. Prinde 18 meciuri, în care încasează 41 de goluri. Se întoarce din nou la Middlesbrough.

În ultimul an, Mejias apără în doar două partide de Cupa Angliei, unde încasează trei goluri de la Tottenham Hotspur, de la echipa omului care l-a debutat la prima echipă a Realului, Jose Mourinho.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare