Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este următorul transfer de la AC Milan. Are deja un acord cu formaţia lui Stefano Pioli

El este următorul transfer de la AC Milan. Are deja un acord cu formaţia lui Stefano Pioli

AC Milan

Comentarii

AC Milan este aproape să obţină transferul lui Nikola Vlasic, de la CSKA Moscova.

Nikola Vlasic la AC Milan

Potrivit presei italiene, Nikola Vlasic ar urma să fie viitorul transfer al lui AC Milan.

Fotbalistul cotat la 30 de milioane de euro, are 23 de ani şi joacă la CSKA Moscova din 2019. Este unul dintre jucătorii foarte buni din naţionala Croaţiei, pentru care a marcat de şase ori în 26 de meciuri.

Jurnalistul turc, Ekrem Konur a confirmat pe contul său de Twitter transferul lui Nikola Vlasic la AC Milan. Acesta susţine că mutarea este iminentă, iar cele două cluburi au ajuns deja la un acord în privinţa transferului.

AC Milan va plăti 25 de milioane de euro pentru serviciile lui Vlasic, care momentan va ajunge sub formă de împrumut pe San Siro. Italienii vor avea o clauză obligatorie de achiziţionare a fotbalistului croat.

Nikola Vlasic a mai jucat timp de patru sezoane la Hajduk Split, apoi a ajuns la Everton, în Premier League. CSKA Moscova l-a adus sub formă de împrumut pentru stagiunea 2018-2019, una în care Vlasic a marcat de 8 ori în 31 de meciuri. Ulterior, ruşii l-au transferat definitiv, iar după trei ani la Moscova, Nikola Vlasic are 33 de goluri în 103 partide disputate pentru CSKA. Următoarea provocare a carierei sale ar urma să fie AC Milan, club cu care va semna se pare un contract pe cinci sezoane.

Formaţia lui Stefano Pioli va disputa un meci amical cu Real Madrid pe 8 august, în Austria.

 

 

Afla mai multe despre: nikola vlasicac milan 

viewscnt
Articole similare