Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El îl poate înlocui pe Mirel Rădoi la cârma naţionalei de tineret a României. VIDEO Prima reacţie oficială

El îl poate înlocui pe Mirel Rădoi la cârma naţionalei de tineret a României. VIDEO Prima reacţie oficială
Comentarii

Marius Măldărăşanu a vorbit după meciul Petrolul - Metaloglobus despre posibilitatea de a ajunge la cârma echipei naţionale de tineret a României

Antrenorul formaţiei Metaloglobus, Marius Măldărăşanu a jucat pentru Petrolul între 1996 şi 1998: ”Am fost petrolist, însă sunt profesionist, în prima etapă din acest campionat am pierdut contra Petrolului în minutul 90 şi acum la cum ai pus problema că am încurcat Petrolul, noi nu jucăm să încurcăm pe cineva. Este un punct câştigat, dar este totuşi un punct muncit. Consider că nu meritam mai mult. Chiar dacă am pierdut în prima etapă contra Petrolului în minutul 90, acum dacă am fi marcat la acea ultimă fază, era o victorie nemeritată” a recunoscut Măldărăşanu la finalul partidei cu Petrolul, scor 0-0.

Fost jucător al ”lupilor”, Măldărăşanu crede că Petrolul rămâne printre principalele favorite la promovare: ”Îi văd în continuare o candidată la promovare, trebuie doar să aibă încredere.Probabil cu câteva schimbări la iarnă vor regla lucrurile”

Marius Măldărăşanu: ”Nu mă văd selecţioner la U21”

Privit ca o soluţie pentru Naţionala U21 a României, Marius Măldărăşanu a explicat: ”Nu pot decât să mă bucur şi să mă onoreze dacă întradevăr este reală acea listă şi dacă numele meu e pe acea listă. Dar nu mă văd în această postură. Am spus-o, o repet. Consider că nu am experienţă în antrenorat”

Numirea lui Rădoi la cârma primei reprezentative îl face pe Marius Măldărăşanu să se simtă optimist: ”Am vorbit cu el, pentru că suntem împreună la şcoala de antrenori, i-am spus că îi urez baftă, îl consider un curajos şi să dea Dumnezeu să aibă succes de acum, de la baraj. E un antrenor tânăr, are nevoie de susţinerea tuturor, chiar dacă mulţi şi chiar şi eu consideram că era mai bine ca selecţioner să vină un antrenor cu experienţă. Nu mă văd şi nu se pune problema ca eu să merg acolo”

Afla mai multe despre: marius măldărăşanu 

viewscnt
Articole similare