Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„El Loco” Bielsa a luat măsuri stricte la Leeds pe timp de pandemie

„El Loco” Bielsa a luat măsuri stricte la Leeds pe timp de pandemie
Comentarii

Leeds este pe primul loc în Championship, la şapte puncte de locul al treilea, ocupat de Fulham, cu nouă etape înainte de finalul sezonului. Deşi promovarea în Premier League este la orizont, petrecerea se amână din cauza pandemiei de coronavirus, care a întrerupt campionatul.

În aceste condiţii, Marcelo Bielsa, managerul lui Leeds a impus un regim strict echipei sale, pentru a se asigura că fotbaliştii au continuitate în pregătire. Tehnicianul echipei engleze este renumit pentru metodele sale excentrice de pregătire pentru a atinge perfecţiunea.

Bielsa a stabilit un program detaliat pentru fotbaliştii săi în această perioadă de pauză. El a obligat clubul să cumpere pentru fiecare jucător, inclusiv cei de la echipa de tineret, biciclete statice moderne şi greutăţi şi le-a expediat acestora pentru a se pregăti zilnic.

Antrenorul argentinian le-a impus un program detaliat, care constă în exerciţii de forţă dimineaţa, care trebuie raportate către preparatorul fizic Benoit Delaval. În acelaşi timp, nutriţionistul Nessan Costello se asigură că fotbaliştii au un regim alimentar corespunzător zilnic. 

Afla mai multe despre: leeds unitedbielsa 

viewscnt
Articole similare