Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”El nu s-a accidentat aici” Dan Petrescu anunţă revenirea lui Denis Alibec pe teren: ”Măcar 30 de minute”

”El nu s-a accidentat aici” Dan Petrescu anunţă revenirea lui Denis Alibec pe teren: ”Măcar 30 de minute”

CFR Cluj

Comentarii

Într-o conferinţă de presă, Dan Petrescu a vorbit despre revenirea lui Denis Alibec în tricoul campioanei.

Dan Petrescu a vorbit despre revenirea lui Denis Alibec. Campioana l-a transferat între timp pe Hadi Sacko, dar Petrescu îl aşteaptă cât mai repede la echipă şi pe atacantul cotat la 1.1 milioane de euro. Antrenorul îl vede pe Alibec important şi pentru echipa naţională:

"Sperăm ca Alibec să joace 30 de minute ori cu Randers, ori cu Mediaş. Orice meci e important, sperăm să se facă bine cât mai repede. El nu s-a accidentat aici, s-a accidentat la echipa naţională. Eu sper să rămână aici, la echipă, pentru că aşa mi se pare normal. Întâi să joace un meci, două la CFR, iar apoi să fie pentru echipa naţională. Am înţeles că şi la naţională sunt probleme cu atacanţii, deci e posibil orice" a mărtusit Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă

Denis Alibec (30 de ani) este împrumutat la CFR Cluj de Kayserispor. A jucat cinci meciuri în Liga 1 în această stagiune şi 9 meciuri în total, de la revenirea în România. Pentru CFR, Alibec a marcat două goluri (ambele în campionat) şi a oferit o pasă decisiv.

”Suntem mult în spate, se vede în rezultatele cluburilor şi ale naţionalei, jucătorii români suferă. Nu ştiu cât va dura, dar trebuie să luăm măsuri să n-o luăm în jos. Dacă nu ai bani, e greu. Dacă nu ai nici juniori, atunci e şi mai greu. Vin puţini juniori din spate" a mai spus antrenorul formaţiei campioane.

  • 70 de goluri a marcat Denis Alibec în Liga 1
  • 48 de pase decisive are atacantul în România
  • FCSB, CFR, Astra şi Farul sunt echipele la care a jucat în competiţia internă

Afla mai multe despre: dan petrescudenis alibeccfr cluj 

viewscnt
Articole similare