Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El poate fi înlocuitorul lui Harlem Gnohere la FCSB! Atacantul nu se teme de Gigi Becali: "Mereu a transferat tot ce a fost mai bun. E normal să critice"

El poate fi înlocuitorul lui Harlem Gnohere la FCSB! Atacantul nu se teme de Gigi Becali: "Mereu a transferat tot ce a fost mai bun. E normal să critice"

FCSB

Comentarii

Atacantul lui Gaz Metan, Sergiu Buş, susţine că nu ar avea nicio problemă să lucreze cu Gigi Becali şi că şi-ar dori să facă pasul la una dintre echipele puternice din Liga 1.

"(n.r. - Craiova, FCSB sună tentant?) Sună foarte tentant. Şi CFR aş adăuga. Toate cu pretenţii, echipe de cupe europene. Au stabilitate financiară, ceea ce la vârsta mea e important. Ştii cum e, viaţa de fotbalist e scurtă. Apoi cu ce rămâi? Cu trofee şi cu ce ai reuşit să strângi. Viitorul familiei mele e important şi nu vreau să fiu ipocrit să spun că partea financiară nu contează", a declarat Sergiu Buş pentru Gazeta Sporturilor. 

Întrebat dacă ar putea lucra cu Gigi Becali, cunoscut pentru modul în care-şi critică jucătorii, atacantul a susţinut că nu ar avea nicio problemă: "Cum să nu! Nu mă mai tem, nu mai sunt un copil. E oarecum normal să se întâmple unele lucruri. Bagă bani mulţi, păi, eram un copil când dânsul investea la FCSB. Mereu a transferat tot ce a fost mai bun. Sunt banii dânsului, e normal să se implice şi să critice pe cine doreşte. Am trecut prin multe, prin ameninţări şi alte chestii. Nu mă mai sperie criticile, doar mă motivează", a mai spus Sergiu Buş.

Revenit vara trecută în Liga 1, după o experienţă de doi ani la Levski Sofia, Buş a impresionat în acest sezon pentru ardeleni şi a atras interesul lui Gigi Becali. Atacantul dorit de FCSB a reuşit zece goluri şi trei pase decisive, în 27 de apariţii în toate competiţiile pentru Gaz Metan Mediaş, care evoluează în play-off-ul Ligii 1.

2 - două trofee şi-a trecut Buş în palmares, până la 27 de ani, ambele cucerite în perioada în care se afla la CFR Cluj.

600.000 de euro este cota lui Buş, conform Transfermarkt.de

 

Afla mai multe despre: sergiu busfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare