Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El poate fi următorul lider al naţionalei României! Pe cine a remarcat secundul Nicolae Dică: "Doar aşa poţi ajunge respectat în vestiar" | EXCLUSIV

El poate fi următorul lider al naţionalei României! Pe cine a remarcat secundul Nicolae Dică: "Doar aşa poţi ajunge respectat în vestiar" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Vlad Chiricheş (31 de ani) e căpitanul României, iar secundul Nicolae Dică l-a identificat pe unul dintre următorii lideri ai naţionalei.

Nicolae Dică, despre Alexandru Cicâldău

Mijlocaşul transferat de Universitatea Craiova în Turcia s-a impus la Galatasaray şi a fost responsabilizat de Fatih Terim, care-l apreciază. Mai mult, Alexandru Cicâldău poate deveni următorul lider din naţionala României, unde are 18 meciuri şi două goluri. 

"A avut evoluţii foarte bune de când a ajuns acolo. Şi el, şi Morutan, şi Cic mai ales cu acest gol marcat (n.r. - cu Besiktas). Cred că poate să joace pe acea poziţie de număr 10, pentru că e un jucător care intră foarte bine din linia a doua. Reuşeşte să şi marcheze şi ăsta e un lucru bun. Pe faza defensivă e un jucător care te poate ajuta foarte mult, pentru că depune foarte mult efort în timpul unui joc.  

(n.r. - Poate să ajungă lider?) Da, poate, pentru că are o personalitate foarte mare din ce l-am văzut eu la naţională şi poate să facă acest lucru. Important e ca el să joace meci de meci şi să o facă bine, pentru că doar aşa poţi ajunge respectat în vestiar", a declarat antrenorul pentru Telekom Sport.  

Dică a lămurit şi cum se stabilesc executanţii penalty-urilor de la prima reprezentativă. În weekend, Galatasaray a ratat o lovitură de pedeapsă în derby-ul cu Besiktas, după ce un coleg i-a luat mingea. "Înainte de fiecare joc, avem jucători pe care îi punem să execute şi vorbim în vestiar", a mai spus Dică. 

Afla mai multe despre: alexandru cicaldauechipa nationala romania 

viewscnt
Articole similare