Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El să fie alesul?! "Rednic e unul dintre cei mai tari, ar trebui luat de FCSB până nu îmbătrâneşte!"

El să fie alesul?! "Rednic e unul dintre cei mai tari, ar trebui luat de FCSB până nu îmbătrâneşte!"

FCSB

Comentarii

Ex-preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a avut o relaţie tensionată cu Gigi Becali, s-au jignit şi-n spaţiul public, dar în ultimul timp relaţia dintre ei s-a îmbunătăţit. Totuşi, fostul şef al Ligii a făcut o analiză rece a situaţiei actuale a FCSB-ului, care e la un pas să reteze din nou titlul în

"Ar fi de felicitat dacă îl ţine pe Dică. Să-i dea afară pe mofturoşi, dar dacă patronul îi susţine, atunci să se spele cu ei pe cap", a  spus Dragomir pentru Prosport, care nu are încredere în mijlocaşul dorit insistent de Becali: "Qaka nu e aşa mare valoare, îmi place, dar să nu exagerăm, să vedem ce va fi şi cu Moruţan, să vedem unde joacă?! Mie îmi place de Tănase, de Coman, dar să-l lase să joace, nu aşa, îl scoţi, îl bagi..."

Omul care a condus Liga Profesionistă de Fotbal a vorbit şi despre varianta Rednic pe banca roş-albastră: "Rednic e unul dintre cei mai mari. Ar trebui luat până nu îmbătrâneşte. I se spune 'Strâmbul', dar e deştept, ăsta semnalizează stânga şi ia dreapta. E antrenor mare".

Afla mai multe despre: rednicfcsbdragomirantrenordica 

viewscnt
Articole similare