Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"El să plece!". Lupta pentru supravieţuire la FCSB a fost tranşată. Cum a fost irosit aproape un milion de euro

"El să plece!". Lupta pentru supravieţuire la FCSB a fost tranşată. Cum a fost irosit aproape un milion de euro

FCSB

Comentarii

Adrian Petre nu mai are viaţă la FCSB. După ce finanţatorul Gigi Becali l-a criticat deja pe atacant, fostul preşedinte de imagine al clubului, Helmuth Duckadam, l-a sfătuit să părăsească echipa.

Helmuth Duckadam: "Buş va da mai multe goluri"

"La FCSB cred că Buş va da mai multe goluri. Adrian Petre, dacă va rămâne în continuare la FCSB, nu cred că va juca foarte mult. Sfatul meu a fost, mai ales că este arădean de-al meu, dacă are o oportunitate să plece, să plece, pentru că e cu moralul la pământ şi va face cu greu faţă în continuare.

Eu rămân la părerea că este un jucător bun. Dacă este pus în valoare, la fizicul pe care îl are, poate să facă faţă la orice echipă din Divizia A", a declarat Helmuth Duckadam despre Adi Petre.

Gigi Becali, despre Adrian Petre: "Trebuie antrenat mai bine"

Adus în iarna acestui an, de la Esbjerg, cu 800 de mii de euro, Adi Petre se pare că a ieşit din graţiile lui Gigi Becali, deşi finanţatorul FCSB a încercat să-i mai dea şanse: "De Adrian Petre nu sunt chiar atât de dezamăgit, s-ar putea să rămână. El e atacant, dar dacă tu nu ai dat niciun gol, cum să mai rămâi? E clar că are calităţi, are o viteză foarte bună, dar trebuie să muncească mai mult. S-ar putea să-l salvăm", susţinea finanţatorul FCSB, la finalul lunii iunie.

"Eu un jucător în care mai cred. Are calităţi, aţi văzut cum stopează mingea, mişcările lui, viteza, are chiar şi un pic de forţă.... Atât că nu pot să îmi dau seama de ce nu are mai mari realizări. Probabil trebuie mai multă încredere şi mai bine antrenat" , a mai declarat omul de afaceri despre Adi Petre. 

Afla mai multe despre: sergiu busgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare