Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„El va fi principal”. Gigi Becali a luat decizia în privinţa viitorului băncii tehnice de la FCSB. Mesaj halucinant pentru Vintilă: „O să ia prima la dreapta”

„El va fi principal”. Gigi Becali a luat decizia în privinţa viitorului băncii tehnice de la FCSB. Mesaj halucinant pentru Vintilă: „O să ia prima la dreapta”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a decis în privinţa următorului antrenor principal de la FCSB. În ciuda faptului că fanii roş-albaştrilor aşteaptă revenirea lui Laurenţiu Reghecampf, finanţatorul vicecampioanei a anunţat că echipa va fi condusă de Mihai Pintilii.

Gigi Becali a anunţat venirea lui Thomas Neubert şi a lui Anton Petrea la FCSB, dar cel care va sta pe banca tehnică a roş-albaştrilor e Mihai Pintilii. Fostul mijlocaş s-a retras din activitate în acest sezon:

„Nu e licenţiat, dar cred că Pintilii o să fie principal, pentru că are cea mai mare autoritate în rândul jucătorilor. Toni Petrea are licenţă, la fel şi Vintilă, care va rămâne la echipă. Vine şi Neubert. Vintilă poate să rămână şi secund, care e problema. Lui i-a zis duhovnicul să facă tot ce zic eu şi dacă zic eu să stea secund, o să stea pe bancă şi o să fie secund”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Becali a vorbit şi despre returul semifinalei cu Dinamo, din Cupa României, dar si despre eventualitatea unei prime, în cazul în care FCSB va câştiga cel de-al 24-lea astfel de trofeu.

„Dacă luăm cupa, Vintilă o să ia prima la dreapta şi prima la stânga. Nu există la mine primă de cupă sau de campionat. Nu primeşte nimeni bani dacă nu aduce bani, iar bani aduc doar cupele europene. Cu trofeele nu faci nimic. Dacă îi arăţi cupa cuiva, câştigă ceva? Trofeul nu contează la mine, cu banii faci fapte bune, i-a lasat Dumnezeu să faci milostenie. Eu vreau trofee pentru suporteri, pentru satisfacţia lor, dar nu pentru mine. Asta nu înseamnă că trebuie să dau prime pentru trofee. În seara asta, merg la meci. Sută la sută e tranşată semifinala”, a adăugat finanţatorul FCSB.

Afla mai multe despre: becaliantrenorfcsbvintila 

viewscnt
Articole similare