Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elevul Mihai Teja vs profesorul Mircea Rednic. Dinamo - Gaz Metan este un meci special pentru tehnicianul medieşenilor

Elevul Mihai Teja vs profesorul Mircea Rednic. Dinamo - Gaz Metan este un meci special pentru tehnicianul medieşenilor

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Dinamo - Gaz Metan Mediaş se joacă vineri în deschiderea etapei cu numărul 16 din Liga 1. Partida dintre cele două formaţii reprezintă şi un duel inedit între cei doi tehnicieni, Mihai Teja şi Mircea Rednic.

Mihai Teja a fost secundul lui Mircea Rednic la Dinamo, Petrolul Ploieşti, Standard Liege şi Mouscron. Vineri, pe stadionul Dinamo, ”elevul” Mihai Teja dă piept cu ”profesorul” Mircea Rednic, în confruntarea dintre Dinamo Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş: ”Îmi face plăcere să mă întâlnesc cu Mircea. El a făcut şi face parte din ceea ce eu sunt şi îi mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, suntem prieteni. Sper ca vineri, peste două săptămâni să fie un joc frumos cu Dinamo. Ştiu că şi ei au nevoie de puncte. Mircea Rednic este adeptul unui stil ofensiv, la fel şi eu vreau să jucăm un fotbal mai ofensiv. Mi-aş dori ca elevul să îşi bată profesorul” declara Mihai Teja după victoria medieşenilor din etapa trecută cu FC Voluntari.

La conferinţa de presă premergătoare jocului cu Dinamo, Teja a revenit asupra subiectului: ”E o partidă dificilă pentru că Dinamo, din punctul meu de vedere, s-a mai întărit şi a mai adus şi câţiva jucători, plus venirea lui Mircea Rednic, un antrenor cu mare experienţă. Cu Mircea am o relaţie de prietenie, dar nu joacă nici Mircea Rednic, nu joc nici eu, ci cele două echipe. Trebuie să strângem cât mai multe puncte iar la sfârşit, când se trage linie, să fim în primele” a declarat Mihai Teja.

Teja face un sezon foarte bun la Mediaş, formaţia sa ocupând poziţia 5 în clasamentul Ligii 1. În ultimele 5 runde de campionat, Gaz Metan a suferit o singură înfrângere, 1-2 cu FC Botoşani. Formaţia moldavă este abia a patra echipă care a câştigat în faţa lui Gaz Metan în acest sezon.

Partida Dinamo - Gaz Metan Mediaş se joacă pe Stadionul Dinamo din Capitală şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1 şi live text & video pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamo-gaz metanmihai tejamircea rednic 

viewscnt
Articole similare