Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, făcut praf după meciul cu Nordsjaelland: „Se vede că FCSB n-are antrenor!” Detaliul prin care roş-albaştrii ar fi putut câştiga

Elias Charalambous, făcut praf după meciul cu Nordsjaelland: „Se vede că FCSB n-are antrenor!” Detaliul prin care roş-albaştrii ar fi putut câştiga

FCSB

Comentarii

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, duelul cu Nordsjaelland din turul 3 al UEFA Conference League.

Elias Charalambous, făcut praf după meciul cu Nordsjaelland: „Se vede că FCSB n-are antrenor!” Detaliul prin care FCSB ar fi putut câştiga

În minutul 59 al meciului, Adama Nagolo, fundaşul oaspeţilor, a primit cartonaş roşu, iar FCSB a avut mai bine de jumătate de oră la dispoziţie să înscrie. 

Totuşi, vicecampioana României nu a profitat de superioritatea numerică, ba chiar a făcut o schimbarea controversată. La doar 2 minute după eliminarea lui Nagolo, Andrea Compagno era scos de pe teren, fiind introdus Valentin Gheorghe.

Valeriu Răchită l-a criticat pe Elias Charalambous, afirmând că schimbarea a fost gândită de Gigi Becali, iar cipriotul nu a avut curajul să procedeze diferit.

„Telefonul a fost dat înainte să ia cartonaş roşu. Aici se vede că n-au antrenor. Tot ce se întâmplă la nivel de conducere se transpune în exprimarea jucătorilor. Compagno nu mai are încredere în el. În vară a fost pus pe lista de transferuri, pentru 1,6 milioane de euro. Apoi, l-a ţinut rezervă. 

La meciul cu CFR a ajuns să joace Tavi Popescu, care nu jucase niciodată vârf de atac. Eu nu-l simpatizez pe Compagno, dar era necesar. Mai ales aseară, 11 contra 10, când era singurul care putea să ţină doi fundaşi acolo. Un antrenor cu personalitate şi cu putere de decizie spunea: 'Stop, jucăm 11 contra 10, nu scot vârful. Mai bag un mijlocaş de atac, dar scot unul defensiv”, a spus Valeriu Răchită, la Fanatik.

Elias Charalambous, mulţumit după egalul cu Nordsjaelland. ”Nu sunt supărat”. Ce a declarat antrenorul FCSB-ului

„Ştiam de la început că jucăm cu o echipă puternică. Ştiam că o să suferim. Este doar primul meci. Calificarea este obiectvul nostru şi mergem acolo pentru a ne califica. Cred că am avut un penalti, ocaziile de gol au fost împărţite. Trebuie să dăm tot ce e mai bun în noi ca să mergem mai departe.

Nu sunt supărat. Băieţii au încercat totul. Decizia de a-l schimba pe Compagno a fost luată dinainte. Am decis că este nevoie de jucători cu viteză. E foarte bine că s-a amânat meciul de campionat. Avem mai mult timp la dispoziţie. Vom analiza acest meci şi vom încerca să ne îmbunătăţim nivelul. A fot cel mai greu meci astăzi. Fanii au fost din nou uimitori. Vreau să le mulţumesc. Avem nevoie de ei!”, a declarat Elias Charalambous, potrivit PRO TV. 

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbvaleriu rachita 

viewscnt
Articole similare