Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, întrebat dacă îşi prelungeşte contractul cu FCSB: "Ţi-a făcut Gigi Becali ofertă?"

Elias Charalambous, întrebat dacă îşi prelungeşte contractul cu FCSB: "Ţi-a făcut Gigi Becali ofertă?"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul FCSB, a fost întrebat despre viitorul său pe banca tehnică a "roş-albaştrilor" după câştigarea campionatului cu echipa. Cipriotul are contract cu FCSB doar până la finalul actualei stagiuni din Superligă.

FCSB n-a făcut, încă, nicio mişcare în legătură cu contractul lui Elias Charalambous, antrenorul care a contribuit decisiv la titlul câştigat de "roş-albastră" în acest sezon, cu 3 etape înainte de final. Până acum, însă, părţile n-au discutat despre prelungire

Discuţie decisivă Gigi Becali - Elias Charalambous pentru prelungirea contractului la FCSB

Charalambous a dezvăluit că nu a discutat cu Gigi Becali şi cu nimeni din conducerea FCSB pentru prelungirea contractului. Totuşi, prelungirea înţelegeri pare doar o formalitate, având în vedere performanţele reuşite de echipa "roş-albastră" în acest sezon.

”Gigi Becali a fost fericit. Este patronul, este cel care investeşte în această echipă şi ne-a arătat cât de fericit este. Este foarte important pentru noi să facem fericită această persoană care face totul pentru noi. (n.r. Ţi-a făcut o ofertă?) Nu am vorbit încă despre viitorul meu. Vom vedea la momentul portivit”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă.

De când a preluat FCSB, Elias Charalambous a strâns 53 de meciuri pe banca tehnică a FCSB, cu o medie de 2.04 puncte câştigate pe meci.

Afla mai multe despre: elias charalambouscontractfcsbgigi becaliprelungire 

viewscnt
Articole similare