Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă înainte de FCSB - Hermannstadt: „Trebuie să fim atenţi la capitolul ăsta!”

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă înainte de FCSB - Hermannstadt: „Trebuie să fim atenţi la capitolul ăsta!”

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Elias Charalambous, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este îngrijorat de faptul că formaţia sa are probleme în partidele disputate pe teren propriu şi de aceea a subliniat că jucătorii trebuie să fie foarte atenţi cu FC Hermannstadt.

Elias Charalambous, semnal de alarmă înainte de FCSB - Hermannstadt: „Trebuie să fim atenţi la capitolul ăsta!”

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte formaţia FC Hermannstadt, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Capitală, într-o partidă contând pentru etapa a 20-a a Superligii.

"Urmează un nou meci dificil pentru noi. Întâlnim Hermannstadt, o echipă care a demonstrat, o echipă compactă şi trebuie să avem răbdare pentru a ne îndeplini obiectivul, acela de a câştiga toate cele trei puncte. Este adevărat, am avut probleme în meciurile de pe teren propriu şi acest lucru ne îngrijorează.

Trebuie să fim mai atenţi, pentru că, de exemplu în meciul cu Oţelul, deşi am dominat, adversarii au fost cei care reuşit să înscrie din cele câteva ocazii pe care le-au avut. În derby-uri avem evoluţii mult mai bune decât în meciurile care nu au aceeaşi încărcătură. De aceea trebuie să fim foarte atenţi în astfel de partide", a afirmat tehnicianul cipriot.

Charalambous speră că greşelile de arbitraj din etapa precedentă, cu CFR Cluj, să nu se mai repete.

"Meciul de la Cluj s-a încheiat, toată lumea a văzut ce s-a întâmplat acolo, iar acum trebuie să uităm. Este dificil, dar trebuie să lăsăm în spate ceea ce s-a întâmplat şi să ne concentrăm numai pe partida cu Hermannstadt.

Eu de când am venit nu am criticat arbitrajul, aşa că în meciul cu CFR consider că a fost o greşeală umană şi sper să nu ni se mai întâmple în viitor. Nu vreau să spun că a fost o greşeală intenţionată şi nici nu vreau să cred asta, chiar dacă sezonul acesta împotriva noastră au fost multe greşeli umane. Dar nu vreau să mă plâng. Aşa cum noi putem avea o zi proastă, la fel poate şi arbitrul a avut o zi proastă în acel meci", a explicat el, potrivit AGERPRES.

Afla mai multe despre: fcsbhermannstadtelias charalambous 

viewscnt
Articole similare