Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eliminarea de la EURO i-a fost fatală! Frank de Boer a fost demis de la naţionala Olandei! Un fost câştigător al Balonului de Aur este favorit să preia echipa

Eliminarea de la EURO i-a fost fatală! Frank de Boer a fost demis de la naţionala Olandei! Un fost câştigător al Balonului de Aur este favorit să preia echipa
Comentarii

Frank de Boer, antrenor în vârstă de 51 de ani, a fost demis la de la cârma fostei finaliste de la Campionatul Mondial din 2010.

Chiar dacă în grupe a avut evoluţii bune, Olanda a fost eliminată în optimele de finală de către Cehia, scor 0-2. Suporterii au cerut de mai multe ori concedierea lui de Boer, iar lucrul aceasta s-a întâmplat. El a fost numit în funcţie pe 23 septembrie 2020, după ce Ronald Koeman a decis să meargă la Barcelona.

Fostul jucător olandez care a trecut în carieră de antrenor pe la Ajax, Internazionale Milano, Crystal Palace şi Atlanta United nu a reuşit să confirme în cele 2 luni petrecute pe banca selecţionatei Olandei. Lui i s-a reproşat că a schimbat si clasicul sistem de joc 4-3-3, cu 5-3-2. Într-un comunicat emis de Federaţia olandeză se arată că Frank de Boer a fost concediat. 

Statistica neagră a antrenorului olandez

Fostul selecţioner al batalilor are 112 apariţii pentru naţionala Olandei, iar de când a plecat de la Ajax, unde cucerise 4 titluri consecutive, el nu a reuşit să confirme în cariera de selecţioner. De la Inter a fost dat afară după doar 2 luni, în 2016, iar Crystal Palace s-a despărţit de el după 10 săptămâni. 

Frank Rijkaard a refuzat din nou oferta Federaţiei olandeze, iar favorit pentru a prelua banca tehnică a batalilor este fostul jucător de la AC Milan şi Chelsea, Ruud Gullit.    

 

Afla mai multe despre: frank de boer-olanda-ruud gullit 

viewscnt
Articole similare