Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eliminarea din Ligă i-a ambiţionat pe şeicii lui City! Transferuri de 700 de milioane de euro pentru Guardiola

Eliminarea din Ligă i-a ambiţionat pe şeicii lui City! Transferuri de 700 de milioane de euro pentru Guardiola

Manchester City

Comentarii

Suma totală a transferurilor realizate de Pep Guardiola la Manchester City, în doar doi ani de mandat, va ajunge la 700 de milioane de euro, informează Daily Telegraph.

După ce a suferit o nouă dezamăgire în Liga Campionilor, antrenorul spaniol pregăteşte încă trei mutări importante în perioada de vară. Guardiola, pentru care şeicii lui Manchester City au scos deja aproximativ 500 de milioane de euro din buzunare, pentru transferuri, îşi doreşte jucători care să acopere trei posturi: un fundaş central, un mijlocaş defensiv şi o extremă.

Pentru apărare, principala ţintă este Toby Alderweireld de la Tottenham. Julian Weigl (Borussia Dortmund), Fred (Şahtior), Jorginho (Napoli) şi Jean-Michel Seri (Nice) sunt jucătorii vizaţi pentru postul de mijlocaş.

În ceea ce priveşte ofensivă, Guardiola este interesat de Thomas Lemar de la AS Monaco, insă marea lovitură ar putea fi Eden Hazard de la Chelsea. Conducerea grupării din Manchester este, totuşi, sceptică în privinţa eventualelor negocieri cu Chelsea.

Manchester City a fost eliminată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă şi în retur de Liverpool, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1). În prima manşă, Liverpool s-a impus, scor 3-0.

Afla mai multe despre: guardiolacitytransferuri 

viewscnt
Articole similare