Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eliminată de la Indian Wells, Simona Halep le-a transmis un mesaj fanilor de la Transylvania Open: "Abia aştept să ne vedem"

Eliminată de la Indian Wells, Simona Halep le-a transmis un mesaj fanilor de la Transylvania Open: "Abia aştept să ne vedem"

Simona Halep

Comentarii

Eliminată de la Indian Wells, încă din turul al treilea, Simona Halep se pregăteşte pentru turneul de la Cluj-Napoca, unde va participa la finalul lunii.

"Bună tuturor. Abia aştept să ne vedem la Cluj, la Transylania Open. Vă pup pe toţi", a fost mesajul sportivei.

Partidele se vor juca între 23 şi 31 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Simona Halep, învinsă în turul trei la Indian Wells

Simona Halep a fost învinsă de Aliaksandra Sasnovich, cu 7-5, 6-4, duminică, în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 8.150.470 de dolari.

Halep (30 ani, 17 WTA), cap de serie numărul 11, s-a înclinat după o oră şi 38 de minute în faţa unei jucătoare care în turul anterior a trecut de britanica de origine română Emma Răducanu, câştigătoarea titlului la US Open.

Halep câştigase cu un scor asemănător primul duel direct cu Sasnovich, cu 6-4, 7-5, în 2019, în primul tur la Wimbledon, în drumul spre trofeu.

Simona Halep va primi pentru evoluţia sa un cec de 51.895 de dolari şi 65 de puncte WTA.

În turul al treilea de la Indian Wells, au pierdut şi celelalte două românce: Sorana Cîrstea a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, a patra favorită, cu 4-6, 6-4, 7-6 (3), iar Irina Begu a fost eliminată de americanca Shelby Rogers cu 6-0, 6-2.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare