Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eliminată de Pliskova, dar cu buzunarele pline. Câţi bani încasează Simona Halep, după eliminarea de la Turneul Campioanelor

Eliminată de Pliskova, dar cu buzunarele pline. Câţi bani încasează Simona Halep, după eliminarea de la Turneul Campioanelor

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 5 WTA, a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-0, 2-6, 6-4, de jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, în ultima etapă a Grupei Violet.

Cu două victorii şi o înfrângere, Pliskova a ocupat locul al doilea în Grupa Violet va evolua, sâmbătă, în semifinale cu liderul WTA, australianca Ahleigh Barty. În cealaltă semifinală se vor întâlni ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului şi elveţianca Belinda Bencic, locul 7 WTA.

După ultimul turneu al anului, Halep rămâne cu o victorie în trei meciuri, cu locul 3 în grupă, cu un premiu de 690.000 de dolari şi cu 500 de puncte WTA. 

Darren Cahill, discurs foarte dur în faţa Simonei: ”Ai fost făcută de ruşine. Nici măcar nu mai e vorba despre rezultat”

”Simona, Simo, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide! Dă-ţi o şansă revenind. Doar tu poţi să faci asta. Recapătă-ţi atitudinea şi o să câştigi meciul ăsta. Cred asta cu tărie. Cum te defineşti? Altlet sau competitor? Aici nici măcar nu mai e vorba despre rezultat”, a fost discursul lui Darren Cahill.

Afla mai multe despre: simona halep,  

viewscnt
Articole similare