Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elina Svitolina, avertisment pentru Halep şi celelalte jucătoare de top după eliminarea de la Roland Garros! Ce a spus pentru BBC

Elina Svitolina, avertisment pentru Halep şi celelalte jucătoare de top după eliminarea de la Roland Garros! Ce a spus pentru BBC

Tenis

Comentarii

Sfertfinalistă la Roland Garros în 2015 şi 2017 - când a fost eliminată chiar de Simona Halep - ucrainenca Elina Svitolina a părăsit actuala ediţie a turneului în turul 3, după ce a fost învinsă de Garbine Muguruza, în două seturi, scor 3-6, 3-6.

Svitolina a vorbit după meci despre nivelul la care a ajuns tenisul feminin şi a lansat un avertisment pentru jucătoarele aflate acum în vârful ierarhiei.

Ucraineanca spune că toate jucătoarele intrate în TOP 100 WTA au puterea să învingă pe oricine, iar marile favorite ale turneului, Halep, Osaka sau Serena Williams, nu ar trebui să privească cu relaxare nicio partidă.

"Jucătoare precum Angelique Kerber şi Caroline Wozniacki au pierdut deja, în timp ce Simona Halep, Serena (Williams) şi Naomi Osaka n-au avut viaţă uşoară. Asta arată cât de mare e intensitatea din tenisul feminin şi cât de puternic este tabloul.



Acum nu mai contează că joci cu locul 80 sau cu locul 20, dai peste o jucătoare la fel de periculoasă
!

E imposibil să prezici cine va câştiga Roland Garros pentru că sunt atât de multe jucătoare cu şanse la trofeu [...]

Când un nume mare e eliminat, nu se vorbeşte prea mult despre asta în vestiar", a scris Svitolina, într-un editorial publicat de BBC.

Afla mai multe despre: svitolinahaleproland garros 

viewscnt
Articole similare