Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elina Svitolina, în conflict cu federaţia din ţara sa, după ce a refuzat să participe la meciul Fed Cup împotriva Poloniei

Elina Svitolina, în conflict cu federaţia din ţara sa, după ce a refuzat să participe la meciul Fed Cup împotriva Poloniei

Tenis

Comentarii

Elina Svitolina se află în mijlocul unui scandal uriaş în ţara natală, Ucraina, după ce ar fi refuzat să joace în meciul de Fed Cup contra Poloniei pentru că nu s-ar fi înţeles cu Federaţia de Tenis asupra termenilor financiari.

Cea mai importantă jucătoare a Ucrainei ar fi trebuit să participe, alături de Dayana Yastremska, la confruntarea din Fed Cup cu Polonia, dar agentul care le reprezintă s-a aşezat la masa negocierilor cu Federaţia din Ucraina şi nu a ajuns la un punct comun.

"Să joci meciuri pentru echipa ţării tale trebuie să fie o chestiune care ţine de patriotism, dedicaţie şi respect pentru onoarea Ucrainei", e comunicatul Federaţiei, în care se spune că principalul motiv din spatele deciziei e legat de partea financiară.

La puţin timp, Svitolina a postat un mesaj pe facebook, unul în care a recunoscut negocierile, dar în care a transmis că, de fapt, o accidentare suferită la Australian Open o împiedică să apere culorile ţării sale: "Am citit comunicatul în care se spune că nu voi juca împotriva Poloniei din cauza banilor. În afara faptului că agentul meu a negociat cu reprezentanţii Federaţiei, care e o practică des întâlnită, nu partea financiară a fost sau va fi vreodată factorul cheie în luarea deciziei. Din nefericire, ei (n. red - şefii tenisului ucrainean) nu ştiu despre problemele mele de sănătate", a transmis ucraineanca.

 

Afla mai multe despre: elina svitolinascandalconflictbani 

viewscnt
Articole similare