Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eliza Buceschi, după înfrângerea dureroasă împotriva Ungariei: ”Trebuie să uităm cât mai repede această partidă”

Eliza Buceschi, după înfrângerea dureroasă împotriva Ungariei: ”Trebuie să uităm cât mai repede această partidă”

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă miercuri, la Nancy, de reprezentativa Ungariei, cu scorul de 31-29 (17-17), în ultimul meci din grupa II şi tremură pentru calificarea în semifinalele CE din Franţa.

Eliza Buceschi: ”După prima săptămână la Campionatul European merităm calificarea, după a doua, nu! Se pare că avem o problemă psihică şi nu ştiu de ce nu putem să gestionăm meciurile decisive”.

”Să uităm cât de repede putem. Nu ştim ce s-a întâmplat cu Cristina, se pare că i-a fugit genunchiul, poate e ruptură de ligamente, trebuie să aşteptăm să facă RMN şi să vedem ce e cu ea. Se pare că avem o problemă psihică, nu ştiu de ce nu putem să gestionăm meciurile decisive. Nu am avut apărare, ăsta e rezultatul final. Dacă luăm prima săptămână de la Europene, merităm calificarea, dacă o luăm pe a doua, nu! Vom vedea”, a declarat Eliza Buceschi, la TVR.

În urma rezultatului, România rămâne cu 6 puncte. Ultimul meci al zilei, între Olanda (6 puncte) şi Germania (4), va stabili semifinalistele grupei. Vezi AICI în ce condiţii mai poate pierde România calificarea în semifinale

 

 

Afla mai multe despre: nationala de handbal 

viewscnt
Articole similare