Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elizabeta Samara la un meci de finala turneului de tenis de masă WTT Middle East Hub - WTT Star Contender din Doha

Elizabeta Samara la un meci de finala turneului de tenis de masă WTT Middle East Hub - WTT Star Contender din Doha

Sporturi

Comentarii

Samara va juca tot cu o jucătoare din Asia, este vorba de Tianwei Feng din Singapore, locul 12 mondial.

Românca s-a calificat în semifinalele competiţiei în proba de simplu a turneului de la Doha după o victorie în set decisiv în faţa jucătoarei Hayeong Kim din Coreea de Sud. Samara a câştigat primul set cu 15-13. Au urmat două seturi câştigate de sud correană cu 11-7 şi 11-6. Samara a egalat la 2 la seturi după care s-a impus în decisiv cu 14-12.

Elizabeta Samara a trecut în optimi de o altă jucătoare asiatică, este vorba de numărul 9 mondial, Kasumi Ishikawa din Japonia. În semifinale, Samara va juca tot cu o jucătoare din Asia, este vorba de Tianwei Feng din Singapore, locul 12 mondial. Românca este singura jucătoare din Europa ajunsă până în semifinale.

Pe tabloul principal al competiţiei femine de la Doha a fost prezentă şi Bernadette Szocs. Românca a pierdut în şaisprezecimi în faţa braziliencei Bruna Takahashi, scor 1-3.

În proba de dublu masculin a aceluiaşi turneu de la Doha, perechea româno-spaniolă formată din Ovidiu Ionescu şi Alvaro Robles s-a calificat în semifinale după o victorie mare în faţa perechii formată din iranienii Noshad Alamiyan/NimaAlamiyan. Ionescu/Robles va juca în semifinale în faţa perechii japozene Mizuki Oikawa/Yukiya Uda.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: tenis de masa 

viewscnt
Articole similare