Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elogii în presa internaţională pentru Simona Halep. Veste uriaşă pentru campioana noastră

Elogii în presa internaţională pentru Simona Halep. Veste uriaşă pentru campioana noastră

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a cucerit luni titlul la Roma, iar presa internaţională nu a ezitat să o proclame drept mare favorită la Roland Garros

Victoria în faţa Karolinei Pliskova o păstrează pe Halep pe locul 2 în clasamentul WTA, dar o apropie şi mai mult de Ashleigh Barty. Sportiva noastră a cules laudele presei internaţionale după performanţa de la Roma.

”Pare de neînvins în acest moment!” notează presa din Marea Britanie. ”E cea mai clară favorită pe care a avut-o turneul de la Roland Garros de mulţi, mulţi ani, încoace” scrie şi celebrul New York Times. Şi în Spania, numele lui Halep domină rubricile de tenis ale cotidianelor importante, mai ales după ce Simona a învins-o la Roma şi pe Mugurza: ”Pare favorită la Roland Garros. Chiar şi după pandemie, Halep şi-a păstrat loviturile de bună calitate, iar ritmul pe care îl impune este unul infernal, imposibil de ţinut de adversarele sale”.

Cei de la WTA Insider remarcă faptul că din 2013 de când a cucerit primul său titlu, doar Serena Williams a câştigat mai multe titluri decât Halep! ”Simona este prima româncă din istorie care a cucerit trofeul de la Roma” scrie sursa citată.

Simona Halep poate redeveni numărul 1 mondial dacă se impune la Roland Garros

Halep rămâne pe locul 2 în clasamentul WTA, dar diferenţa de puncte faţă de liderul Ashleigh Barty din Australia s-a micşorat. Simona are 7255 de puncte, iar Barty are 8717 puncte. Campioana noastră poate reveni însă pe primul loc în lume, dacă se va impune la Roland Garros, turneu care va începe săptămâna viitoare. Ea ar primi încă 2000 de puncte şi ar urma pe prima poziţie în ierarhie.

În ceea ce le priveşte pe jucătoarele române, Patricia Ţig se menţine pe locul 58, cu 1.105 puncte, Irina Begu a urcat de pe locul 77 pe locul 72, cu 932 de puncte, Sorana Cîrstea a coborât de pe locul 82 pe 83, cu 839 de puncte, la fel Ana Bogdan, de pe 92 pe 93, cu 755 de puncte.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare