Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elogii pentru Sorana Cîrstea în presa internaţională: ”Zâmbeşte, Sori!” Ce a scris cotidianul L'Equipe

 Elogii pentru Sorana Cîrstea în presa internaţională: ”Zâmbeşte, Sori!” Ce a scris cotidianul L'Equipe

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea, locul 54 WTA, s-a calificat în optimi la Roland Garros, după victoria cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 37 WTA. Este a doua oară când Sorana ajunge în această fază la French Open

Sorana Cîrstea s-a impus, scor 6-3, 6-2, după o oră şi 24 de minute de joc. Pentru Cîrstea este a doua oară când ajunge în optimi la Roland Garros, după 2009, când a pătruns până în sferturi.

Sorana Cîrstea, în optimi la Roland Garros

Jocul bun al sportivei noastre a atras laudele specialiştilor, dar şi ale presei internaţionale. Cei de la WTA Insider o felicită pe Sorana:

”Valul pe zgură al Soranei continuă. Românca a început sezonul cu o victorie la Istanbul şi a venit la Roland Garros, după un excelent turneu la Strabourg. Acum, a prins optimile turneului pentru prima dată din 2009, după victoria clară în faţa lui Daria Kasatkina”

Portughezii de la bolamarela notează şi ei: ”Zâmbeşte, Sori! Sorana a depăşit-o categoric pe Kasatkina, la toate capitolele. Sportiva din România nu s-a ridicat niciodată la talentul extraordinar pe care îl are, dar iată că a revenit în forţă şi s-a calificat în optimi la Grand Slam-ul francez. Cirstea o va înfrunta pe tânăra slovacă Tamara Zidansek în optimile de finală, ceea ce promite să fie o mare oportunitate pentru ea”

Pe de altă parte, francezii de la Lequipe au notat: ”Sorana nu a tremurat deloc în faţa Dariei Kasatkina şi s-a calificat în optimile de finală. Cu un joc mult mai solid decât al rusoaicei, Cîrstea revine în această fază a competiţiei după mai bine de zece ani. Chiar dacă s-a speriat în startul meciului după o cădere care a dus la îngrijiri medicale, Cîrstea şi-a făcut excelent jocul şi se va lupta cu Tamara Zidansek pentru un loc în sferturi”

Afla mai multe despre: sorana cîrstea 

viewscnt
Articole similare