Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elveţia rămâne fără portarul titular! De ce a părăsit Yann Sommer lotul

Elveţia rămâne fără portarul titular! De ce a părăsit Yann Sommer lotul

EURO 2020

Comentarii

Yann Sommer a părăsit lotul Elveţiei pentru a se întoarce în Germania, unde soţia sa va da naştere celui de al doilea copil al cuplului.

Yann Sommer, titular în ambele partide ale Elveţiei la Euro şi portar cu 63 de selecţii pentru naţională, a părăsit lotul trupei lui Vladimir Petkovic pentru a se întoarce în Germania. Acolo, la Koln, soţia goalkeeper-ului va da naştere celui de al doilea copil al cuplului, o fetiţă. Cei doi mai au o fiică împreună.

Elveţia rămâne fără portarul titular!

Sommer vine după un sezon senzaţional cu Borussia Monchengladbach, în care a fost crucial pentru formaţia sa. Titular în fiecre partidă disputată de nemţi în Liga Campionilor şi în toate etapele din campionat în afară de trei, elveţianul a fost primul nume din primul 11 al lui Gladbach pe parcursul întregului sezon.

Există şanse ca Sommer să nu poată reveni la timp pentru meciul decisiv din grupe, cu Turcia, iar Yvon Mvogo i-ar lua locul în poartă în această situaţie. Titular pentru PSV în actuala stagiune, jucătorul de 27 de ani a impresionat în Eredivise şi a fost ales ca portarul de rezervă în faţa unor nume mai sonor precum Roman Burki sau Jonas Omlin.

Afla mai multe despre: euro 2020elveţiayann sommerelveţia turcia 

viewscnt
Articole similare