Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elveţienii nu se înghesuie la meciul de diseară, până ieri s-au vândut aproape 2.000 de bilete!

Elveţienii nu se înghesuie la meciul de diseară, până ieri s-au vândut aproape 2.000 de bilete!

UEFA Europa League

Comentarii

Meciul se joacă pe Swissporarena, la 170 de kilometri distanţă de oraşul de reşedinţă al adversarei, iar cererea de bilete este minimă până în acest moment pentru stadionul cu capacitate de 17.000 de locuri.

Din informaţiile primite la club, steliştii au cereri de 30 de bilete de la diverşi fani din zona Elveţiei şi Germaniei, numărul lor ar putea creşte azi prin cei ce vor să cumpere direct de la case. Biletele costă 50 şi 100 de franci elveţieni, adică 200 şi 400 de lei! 

Nicolae Dică consideră că meciul cu Lugano va fi dificil, deşi echipa elveţiană trece printr-o perioadă grea în campionatul intern. "Ne aşteaptă o partidă grea, chiar dacă din afară s-au spune că este uşoară. Cei de la Lugano trec printr-o perioadă mai dificilă în campionat, dar consider că mâine seară vom avea un meci foarte greu. Sunt o echipă bună. Am venit ca să câştigăm şi să avem o şansă mare de a ne califica în primăvara europeană", a spus tehnicianul.

Meciul Lugano - FCSB, din grupa G a Europa League, se va disputa, joi, de la ora 20.00, la Lucerna, în direct pe TelekomSport. 

 

 

 

Afla mai multe despre: swissporarenaluganosteauafcsbeuropa leaguespectatoribanifani 

viewscnt
Articole similare