Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emanuel Gyenes, locul 33 la categoria moto, în prologul Raliului Dakar 2021

Emanuel Gyenes, locul 33 la categoria moto, în prologul Raliului Dakar 2021

Moto

Comentarii

Românul Emanuel Gyenes s-a clasat pe locul 33 la categoria moto în prologul Raliului Dakar ediţia 2021, desfăşurat sâmbătă la Jeddah (Arabia Saudită) şi încheiat cu victoria campionului en titre, americanul Ricky Brabec.

Gyenes (36 de ani), pilotul echipei Autonet Motorcycle Team, concurează pe o motocicletă KTM, la fel ca şi la ediţia de anul trecut a cursei, având ca obiectiv clasarea pe podium la Malle Moto, după ce anul trecut a terminat învingător la această clasă, precum şi o poziţie în top 30 în clasamentul general,.

Bikerul sătmărean, aflat la cea de-a 11-a sa participare la Raliul Dakar, a fost cronometrat în 7 minute 04 secunde pe cei 11 km ai prologului de la Jeddah, în care cel mai rapid s-a dovedit Ricky Brabec (6 min 01 sec), urmat de spaniolul Joan Barreda Bort (6 min 07 sec), ambii pe motociclete Honda, în timp ce pe poziţia a treia a fost ocupată de australianul Daniel Sanders, pilotul echipei oficiale a KTM (6 min 14 sec).

Duminică este programat prima etapă a Raliului Dakar 2021, între Jeddah şi Bisha, pe distanţa totală de 622 km, din care 277 km probe speciale.

Afla mai multe despre: moto 

viewscnt
Articole similare