Experiențe împreună.
You are here:

Emanuel Gyenes şi-a fracturat braţul cu o lună înainte de pornirea spre Raliul Dakar

Emanuel Gyenes şi-a fracturat braţul cu o lună înainte de pornirea spre Raliul Dakar

Moto

Comentarii

Sportivul Emanuel Gyenes şi-a fracturat braţul drept în urma unui accident, cu o lună înainte de a porni spre o o nouă ediţie a celei mai dure competiţii de motociclism din lume, Raliul raid Dakar, care se desfăşoară în America de Sud.

Gyenes a anunţat, miercuri, pe Facebook, că se concentrează pe recuperare pentru a putea ajunge la finalul următoarei ediţii a acestui raliu.

"Anul acesta, ultimele săptămâni dinaintea plecării către Raliul Dakar vor decurge într-un mod diferit. În weekend, în timpul unei sesiunii foto, am suferit o fractură de humerus şi acum mă concentrez pe recuperare. Voi face tot ce îmi stă în putinţă să ajung la finish-ul din Lima", a transmis Emanuel Gyenes.

Emanuel Gyenes a fost singurul român care a participat în acest an la Raliul Dakar. El a terminat pe locul 23 la general şi pe locul 13 la clasa super producţie.

Ediţia 2019 a Raliului Dakar va avea loc în Peru, în perioada 6-17 ianuarie. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe