Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emerich Ienei, dispus să revină în fotbal! Clubul la care şi-ar dori să ajungă: "Aştept un telefon. M-ar onora"

Emerich Ienei, dispus să revină în fotbal! Clubul la care şi-ar dori să ajungă: "Aştept un telefon. M-ar onora"

Fotbal intern

Comentarii

Pe 24.02.2021 s-au împlinit 34 de ani de când Steaua s-a impus în Supercupa Europei, la Monte Carlo. Bucureştenii au învins-o cu 1-0 pe Dinamo Kiev, datorită unui gol al lui Hagi. Desigur, echipa disputa acel meci datorită câştigării unui trofeu foarte important în sezonul precedent. Emerich Ienei a condus-o pe Steaua către unica Ligă a Campionilor din palmaresul său şi pe aniversarea câştigării Supercupei s-a declarat disponibil pentru CSA, din postura de consilier onorific.

Mai mult, cu inaugurarea noului stadion pe 7 mai, data câştigării trofeului Ligii Campionilor de către ”roş-albaştrii”, Ienei a declarat că aşteaptă o invitaţie pentru el şi ceilalţi câştigători din 1986, la eveniment.

"A fost o echipă cu nişte jucători care, pe lângă valoarea fotbalistică, au avut şi o valoare psihică extraordinară. Vă spun sincer că a fost o perioadă frumoasă a mea. Am un regret că nu am fost la Monte Carlo, dar am uitat de Monte Carlo şi mai mult am în minte Sevilla. Obiectivul e frumos, dar trebuie să ai echipă şi jucători care să pot face acest rezultat. Mi-ar face plăcere dacă aş putea face o diferenţă.

Deocamdată nu m-au sunat, deşi ar fi normal să mă sune. Nu doar pe mine, pe toţi acei jucători care, prin jocul lor, prin rezultatul lor, au reuşit să facă o echipă românească să fie câştigătoare a Cupei Campionilor. Aştept un telefon, deşi sunt la Oradea! M-ar onora dacă m-ar suna cineva din conducere şi dacă mi-ar spune <<hai să fii şi dumneata acolo, şi foştii jucători>>. Ar fi o cinste să pot da nişte sfaturi şi echipa, cu sfaturile mele, să aibă şi rezultate foarte bune. Aş încerca să vin pe 7 mai la Bucureşti şi cred că aş reuşi", a declarat Ienei, pentru Look Sport Live.

Afla mai multe despre: csa steauaemerich ienei 

viewscnt
Articole similare