Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Boc a făcut un pas în spate! Primarul Clujului a şters postarea în care a acuzat-o pe Petrolul de blat

Emil Boc a făcut un pas în spate! Primarul Clujului a şters postarea în care a acuzat-o pe Petrolul de blat

U Cluj

Comentarii

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a făcut acuzaţii grave după meciurile care au stabilit echipele calificate în play-off-ul Ligii 1 la fotbal.

Emil Boc a şters postarea în care i-a acuzat pe cei de la Petrolul de blat

În ultimele minute ale partidei de pe Stadionul ”Ilie Oană”, jucătorii Petrolului s-au apărat precum nişte amatori la o fază de contraatac a celor de la Sepsi, ”permiţându-le” jucătorilor covăsneni să marcheze şi să se califice în play-off-ul Superligii.

Echipa care avea să fie cea mai afectată de acest gol nu a fost Petrolul, ci Universtatea Cluj, care, astfel, a picat sub linia de play-off, pe locul 7. 

Clubul Petrolul Ploieşti a emis, sâmbătă, un comunicat de presă prin care condamnă atitudinea primarului din Cluj, Emil Boc, după ce acesta i-a acuzat pe ”Lupii Galbeni” de non-combat la meciul cu Sepsi.

Emil Boc, susţinător al echipei Universitatea, şi primar în Cluj, a răbufnit cu un comunicat pe Facebook, şters însă ulterior după ce Petrolul a anunţat că il va da în judecată!

Sâmbătă dup-amiază, Petrolul a emis un comunicat prin care condamnă declaraţiile lui Emil Boc şi este gata să meargă în instanţă pentru a-şi demonstra nevinovăţia.

Ce a scris Emil Boc după ce U Cluj a ratat play-off-ul:

”Petrolul - ruşinea fotbalului românesc!  Cum să nu îţi aperi corect şansele?

Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitaţi şi lăsaţi adversarul să vă dea gol!

Vă rog să vă uitaţi la jucătorul Ţicu de la Petrolul care invită pe Sepsi să atace!

Vă rog să va uitaţi la jucătorul Papp (in careu) de la Petrolul cum intră cu ambele picioare, ca să fie penalty, şi era penalty dacă nu era gol!

Cum va permiteţi să distrugeţi încrederea în sport, fair-play şi corectitudine?

Vă bateti joc de un sport atât de minunat şi veţi rămâne o pată neagră în istoria fotbalului românesc!

Resetati corectitudinea în fotbalul românesc pentru ca ne scufundam in promiscuitate!", a scris Emil Boc, pe pagina sa de Facebook. Ulterior, acesta a şters postarea.

Afla mai multe despre: emil bocu clujpetrolul 

viewscnt
Articole similare