Experiențe împreună.
You are here:

Emil Boc despre absenţa Simonei Halep din Fed Cup: ”Are o misiune mai importantă: să câştige o medalie la Olimpiadă!”

Emil Boc despre absenţa Simonei Halep din Fed Cup: ”Are o misiune mai importantă: să câştige o medalie la Olimpiadă!”

Tenis

Comentarii

Emil Boc, primarul Clujului asistă la meciul din Fed Cup dintre România şi Rusia.

Un fidel susţinător al fetelor noastre, primarul municipiului Cluj Napoca a încercat să explice absenţa Simonei Halep, cea mai grea pierdere pentru echipa de FED CUP a României: ”E vorba de România. Simona are o misiune mai importantă, să câştige o medalie la Olimpiadă şi îi ţinem pumnii. Astăzi avem o echipă a României tânără, talentată” a mărturisit primarul Clujului.

Boc asistă ca de obicei la meciul echipei de Fed Cup, aşa cum a făcut-o în multe rânduri până acum: ”Este frumos. E în primul rând spectacol, e o competiţie de talie europeană şi mondială. Lumea se bucură în primul rând de tenis”

”Am fost la antrenament în zilele anterioare, le-am spus că suntem cu tot sufletul alături de ele, în tribună le vom susţine cu tot ce putem. Să dea tot ce e mai bun din ele, ştim că Rusia este o echipă foarte puternică. Ştim că pleacă după calculele hârtie cu prima şansă. Dar niciun meci nu este dinainte jucat în Fed Cup, se pot întâmpla multe lucruri favorabile” a mai spus Emil Boc.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe