Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Grădinescu, detalii despre audierile de la CNA după plângerile depuse împotriva sa: "S-au judecat în jur de 300 de reclamaţii” | EXCLUSIV

Emil Grădinescu, detalii despre audierile de la CNA după plângerile depuse împotriva sa: "S-au judecat în jur de 300 de reclamaţii” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, Emil Grădinescu a vorbit despre reclamaţiile primite pentru folosirea denumirii Steaua în loc de FCSB în comentariul său.

În urmă cu aproximativ două luni, Emil Grădinescu era reclamat la CNA pentru folosirea numelui Steaua în loc de FCSB la una dintre partidele echipei lui Gigi Becali pe care a comentat-o.

Apoi, acesta a fost reclamat din nou şi din nou, iar toţi comentatorii din ţară ce călcau strâmb erau reclamaţi de diverşi suporteri ai Stelei la CNA.

Suporterii FCSB-ului nu s-au lăsat mai prejos şi au început să reclame comentatorii ce spuneau Steaua în loc de CSA Steaua, iar astfel s-a creat un haos în jurul unei simple denumiri.

Emil Grădinescu a povestit cum au decurs audierile de la CNA, în urma reclamaţiilor la adresa sa. Comentatorul Telekom Sport a dezvăluit că angajţii de la CNA sunt îngropaţi în astfel de reclamaţii şi a povestit cât de ridicolă a ajuns situaţia.

Emil Grădinescu, detalii despre audierile de la CNA după plângerile depuse împotriva sa

N-am mers la CNA, a fost online, pe Zoom a fost toată povestea. Cu jalba în proţap, cu acele zeci de reclamaţii, care mă vizau pe mine, colegii mei din Telekom, de la Look, chiar şi de la Pro TV.

Firile sensibile şi dornice de armonie universală, mă refer la suporterii CSA Steaua, când aud pronunţându-se numele Steaua la un meci al FCSB, indiferent de conjunctură, scriu reclamaţii.

Aceste reclamaţii au ajuns la un moment dat să blocheze activitatea CNA, efectiv s-o blocheze, cred că astăzi s-au judecat vreo cel puţin 300 de reclamaţii, în total, şi pentru Look, şi pentru Telekom şi aşa mai departe. Reclamaţiile astea trebuiesc prelucrate de o manieră foarte serioasă, cum se lucrează la CNA.

Trebui să scoţi acea bucată de comentariu din monitorizare, să o transcrii şi să faci treaba asta pentru vreo 300 de băieţi cu care asta se ocupă, asta vor să facă, să perpetueze conflictul ăsta dintre FCSB şi Steaua, să împiedice mass-media să pronunţe numele de Steaua dacă nu e CSA Steaua în teren.

Au fost şi alte speţe, nici băieţii de la FCSB, Peluza Nord, nu s-au lăsat mai prejos şi au făcut o mulţime de reclamaţii de ce se scrie, de ce se spune Steaua în loc de CSA Steaua, care ar fi denumirea completă a clubului. Trebuiesc analizate toate reclamaţiile de cei de la CNA.

Le-au grupat pe teme şi au ajuns la concluzia, care probabil va fi exprimată mâine printr-o scrisoare comună, adresată tuturor televiziunilor care transmit meciuri de Liga 1, în care se vor trasa nişte direcţii, adică, probabil, că se va accepta folosirea denumirii Steaua într-un anumit context, când e vorba de bilanţul echipei actuale FCSB, înainte de anul 2014, când a câştigat CSA procesul.

N-am fost inclus în concluziile care s-au tras, dar din discuţii cam asta a rezultat. Le-am spus 'vedeţi că o să mai curgă reclamaţii, multe, pentru că nu ai cum să spui că în 1975 Dinamo a bătut pe FCSB cu 2-0'.

Aceeaşi situaţie pentru o altă cauză, CSU vs. FCU, Craiova lui Rotaru şi a lui Mititelu. Nu îi învidiez deloc pe cei de la CNA, să sculţi toate derapajele, toate ţipetele, răcnetele, să vezi ce aberaţii spun...”, a declarat Emil Grădinescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: steauafcsb 

viewscnt
Articole similare