Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi a dat vina pe greşelile individuale după înfrângerea cu Viitorul: "Sunt dezamăgit" VIDEO

Emil Săndoi a dat vina pe greşelile individuale după înfrângerea cu Viitorul: "Sunt dezamăgit" VIDEO

Chindia Targoviste

Comentarii

Emil Săndoi, antrenorul de la Chindia Târgovişte, a dat vina pe greşelile individuale făcute de jucătorii lui din apărare pentru înfrângerea usturătoare, 1-4, cu Viitorul Constanţa.

"Sunt dezamăgit de atitudinea pe care am avut-o în prima repriză. Nu trebuie să te pierzi definitiv în timpul jocului. M-a nemulţumit lipsa de curaj, luăm gol pe final de repriză, ca la Voluntari, pe o greşeală individuală. 

Am reuşit să revenim în repriza a doua la început. Am şi riscat, dar iar au părut greşeli individuale. Îmi pare rău, au fost câţiva jucători care au intrat cu unele plusuri. Mă bucur pentru Florea, simţeam că e jucătorul care poate să facă diferenţa. Din păcate, am stat foarte rău pe faza defensivă, am făcut foarte multe greşeli", a declarat Emil Săndoi la flash interviul de la finalul partidei. 

Săndoi rămâne fără punct pe banca dâmboviţenilor şi salvarea de la retrogradare pare o misiune imposibilă, însă antrenorul nu şi-a pierdut optimismul. 

"Rămâne de văzut. Acum îi descopăr şi eu pe unii jucători. Va fi greu în continuare, dar nu imposibil. Asta e viaţa, îmi asum decizia pe care am luat-o. Nu dau înapoi niciodată, este vina tuturor. Trebuie să credem în şansa noastră, depinde numai şi numai de noi", a mai spus tehnicianul. 

Afla mai multe despre: emil sandoichindia 

viewscnt
Articole similare