Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi a fost prezentat oficial la Chindia Târgovişte. Va debuta împotriva celor de la FC Voluntari

Emil Săndoi a fost prezentat oficial la Chindia Târgovişte. Va debuta împotriva celor de la FC Voluntari

Fotbal

Comentarii

Chindia Târgovişte l-a prezentat oficial, astăzi, pe noul antrenor care se va ocupa de pregătirea echipei în continuare, Emil Săndoi. Debutul pe banca tehnică îl va face pe 1 iulie, pe terenul celor de la FC Voluntari. Secundul său va fi Valentin Năstase.

Contractul lui Viorel Moldovan cu Chindia s-a încheiat, iar şefii clubului au luat decizia de a nu mai prelungi înţelegerea cu fostul atacant al "Generaţiei de Aur". În locul său, a fost adus Emil Săndoi, fost antrenor la FCU Craiova, Pandurii, România U21, FC Vaslui, Concordia Chiajna sau FC Argeş.

"Am şi vorbit cu Săndoi. Le-am spus-o şi băieţilor să îl ajute şi să fie alături de noul antrenor, să îl sprijine şi să joace să câştige meciuri, asta e esenţial pentru un antrenor, să facă rezultate. Nu sunt genul de om care să fie ranchiunos, face parte din meseria noastră, dacă pot să îl ajut cu ceva, îl ajut cu mare drag. A fost prea bine doi ani de zile şi m-am simţit excelent, am colaborat excelent cu conducerea de acolo" , a declarat Viorel Moldovan la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare