Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi, declaraţie de dragoste pentru U Craiova după ce a învins-o: "Va rămâne echipa mea de suflet. Îmi pare rău"

Emil Săndoi, declaraţie de dragoste pentru U Craiova după ce a învins-o: "Va rămâne echipa mea de suflet. Îmi pare rău"

Chindia Targoviste

Comentarii

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Emil Săndoi, a vorbit elegant despre fosta sa echipă, U Craiova, după ce a învins-o în Liga 1, cu 1-0.

VIDEO | Chindia Târgovişte - U Craiova 1-0, pe Telekomsport.ro

"Să şitiţi că şi noi veneam după o perioadă dificilă. Şi în jocul echipei noastre s-a văzut o lipsă de încredere, ducem o lipsă de experienţă la nivel de primă ligă. E un lucru care ne poate dezavantaja, dar sunt bucuros pentru că din punct de vedere tactic şi al implicării am fost la un nivel bun. Reuşite individuale nu am avut nici noi, nici ei. Craiova îşi propune câştigarea titlurilor. Probabil că vom mai face nişte schimbări în următoarele meciuri. 

Sunt crescut acolo, am jucat la grupele de copii şi juniori, am antrenat Craiova. E şi va rămâne echipa mea de suflet şi le voi ţine mereu pumnii. Sunt la Chindia, am un respect deosebit pentru oamenii de aici şi fac ce e mai bine. Îmi pare rău pentru oamenii de la Craiova, dar ne facem meseria", a declarat Emil Săndoi.

În urma acestui rezultat, U Craiova e pe locul al treilea, cu 47 de puncte, la patru puncte în spatele CFR-ului şi FCSB-ului. De cealaltă parte, Chindia e pe locul opt, cu 32 de puncte.  

Afla mai multe despre: emil sandoiu craiovachindia targoviste 

viewscnt
Articole similare